Studiecoach

Ben je op zoek naar een leuke en gevarieerde bijbaan op niveau? Bij huiswerkinstituut ADCA Studie & Coaching zijn we voor onze vestiging in Sittard per direct op zoek naar een STUDIECOACH.
Wat zoeken we? Studenten of starters (m/v) om studiebegeleiding te geven aan middelbare scholieren.

Functieomschrijving

Wat houdt het werk in?

Je geeft leiding aan een groep leerlingen. De leerlingen kunnen met uiteenlopende hulpvragen komen, zitten in verschillende klassen op alle niveaus van onderwijs (leeftijd ongeveer 12 jaar tot 19 jaar). Dit maakt het werk tot uitdagend en gevarieerd en, zeker gecombineerd met de kleinschaligheid, erg leuk en persoonlijk. Je begeleidt ze bij het maken van een planning, leren van toetsen en overhoren, maken van opdrachten en werkstukken. Daarnaast vervul je een sociale rol bij het motiveren en coachen. Je geeft minimaal twee dagen per week studiebegeleiding. De begeleidingen vinden plaats in de middag tussen 14.00u en 18.30u

Functie eisen

Jouw profiel

  • Afgeronde (of in laatste fase van studie) WO-opleiding als orthopedagoog, pedagoog, psycholoog of onderwijskundige, hbo-lerarenopleiding, afgerond of in de laatste fase van de opleiding.
  • Kennis over diverse leerproblemen
  • Super enthousiast voor het werken met jongeren van de brugklas tot en met eindexamenleerlingen VO
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je bent daadkrachtig en stressbestendig. Iedere blokkade zie jij als uitdaging
  • Je bent je bewust dat je representant bent van ons bedrijf
  • Je bent bereid om je vakkennis constant uit te breiden

Wat bieden we?

Wij bieden een dynamische en uitdagende functie die veel voldoening geeft. Werken bij ADCA is werken in een persoonlijke en informele sfeer. Ons team straalt gedrevenheid, positiviteit en expertise uit, daar word jij onderdeel van. Voor deze functie geldt een werkweek van gemiddeld 15 uur. Uitbreiding is mogelijk.

Hoe te solliciteren?

Geïnteresseerd? Motivatiebrief en cv kan via de mail gestuurd worden naar : Cloë Notten,